40 идеи за маникюр на точки - лесно и интересно


Маникюрът на точки е свеж, забавен, винаги модерен и не на  последно място изключително лесен. Можете спокойно за няколко минути да сътворите върху ноктите си невероятна картина с помощта на цветни лакчета и клечка за зъби.

Подбрахме за вас няколко интересни и атрактивни идеи за маникюр на точки. Предложенията са свежи и вдъхват настроение. Ако обичате да експериментирате, заложете на по-голямото разнообразие от цветове, ако пък харесвате по-класическия и пестелив от към тонове маникюр се спрете на два , най-много три цвята.
Бъдете в крак с модата и лесно, бързо и забавно украсете ноктите си с точки. Разбира се винаги можете да ги комбинирате и с линия или черта. Развихрете въображението си и създайте красота. Ако не ви се получи от първия път, не се отчаивайте, почистете с ацетон и опитайте пак. 
Вижте един пример стъпка по стъпка, как равномерно да разпределите точките. Ако искате да нарисувате точки върху целият нокът е важно да спазвате равномерно разстояние между тях. Ако решите да са с различна големи , бихте могли да нанесете по-малките в средата, а в края тези с по-голям диаметър. 
Ако искате да споделите, вашият маникюр по идея от сайта, ще ви очакваме в нашата група във фейсбук - Идеи за маникюри


ИДЕИ ЗА МАНИКЮР ЕСЕН/ЗИМА 2017

ИДЕИ ЗА МАНИКЮР ЕСЕН/ЗИМА 2017
В тази рубрика ще намерите голямо разнообразие от есенно-зимни идеи за вашият маникюр. Цветовете на есента и зимата са също така разнообразни, по-тъмни и наситени и ще внесат един неповторим индивидуален завършек на вашата визия. Разгледайте ...

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ОПИТА - ИДЕИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛНИТЕ МАНИКЮРИСТИ
В тази рубрика ще намерите прекрасни и професионално изработени снимки на маникюри. Ако търсите качествен маникюр, тук е мястото да проверите. Ако сте маникюрист и искате да популяризирате работата си и да покажете таланта си . свържете се с нас през фейсбук страницата ни /в менюто в дясно/.

ВИДЕО УРОЦИ

ВИДЕО УРОЦИ
Разнообразни и лесни видео идеи за маникюри. Тука ще намерите интересни, лесни и атрактивни видео предложения за маникюри. Разнообразни идеи за къси нокти, официален и стилен маникюр, ежедневен маникюр, маникюри подходящи за къси нокти, квадратни овални и много други. Видео идеите са лесни за изпълнение, тъй като можете нагледно да проследите етапите за създаване на перфектен дизайн на вашите нокти.

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ

ПОЛЕЗНИ СЪВЕТИ ОТ ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ
Всичко за вашият красив маникюр. Много полезни съвети от професионалисти. Грижа за ръцете и ноктите в домашни условия, хитринки и тайни за красивият маникюр. Прочетете .....

ЗА НАЧИНАЕЩИ

ЗА НАЧИНАЕЩИ
Лесни идеи за маникюри, стъпка по стъпка. Ако сте любител и истате да имате красив и неотразим маникюр, това е вашето място. В тази рубрика ще намерите интересни и същевременно лесни идеи за маникюр, които спокойно можете да си направите в къщи.

МОДЕРНО

МОДЕРНО
Актуални и модерни редложения за вашият маникюр. Нови тенденции и атрактивни декорации и рисунки в крак с модата. Разгледайте ...

РИСУВАНИ НОКТИ

РИСУВАНИ НОКТИ
В тази рубрика ще намерите много интересни и атрактивни предложения за рисунки върху вашите нокти. Полезни съвети , как да направите маникюра си неотразим.

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ

ТЕХНИКИ ЗА ДЕКОРАЦИЯ
В тази рубрика ще научите за техниките за декорация в маникюра. Много интересни и разнообразни идеи за декорация на Вашият маникюр. Декорация с камъчета, ваденки, шаблони, цветя и много други предложения.

ВИДОВЕ МАНИКЮР

ВИДОВЕ МАНИКЮР
Независимо дали харесвате френски маникюр или лунен, дали имате къси нокти или редлочитате да ги оформите в квадратна, овална или остра форма , тук е вашето място...

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА

ЦВЕТОВЕ В МАНИКЮРА
В тази рубрика ще намери огромно разнообразие от идеи за маникюри систематизирани по цветове. Ще видите , как правилно да съчетавате цветовете, така че да имате стилен и елегантен маникюр. Разгледайте ...